loading

Show info
Beodesign

KORTAKKER 12B
3202 RILLAAR
0494 99 91 99
bieke@beodesign.be

Over ons

Luisteren, adviseren, out-of-the-box denken, ontwerpen en bijsturen tot het design helemaal klopt; dat is waar Beodesign sterk in is. Gooi daar nog eens een flinke portie ervaring, een gezonde dosis punctualiteit en een snuifje creativiteit bovenop en u krijgt een uitgebreid menu van expertises.

Logo Design

Uw logo is als de voorgevel van uw bedrijf, zichtbaar voor iedereen en het geeft meteen een eerste indruk weer. Op basis van een intakegesprek maakt Beodesign een 10-tal ontwerpen die het vertrekpunt vormen van een eerste feedbackronde. We overleggen en sturen bij tot uw logo helemaal op punt staat.

Drukwerk

Briefpapier, enveloppen, naamkaartjes, flyers, folders, magazines, brochures, uitnodigingen, advertenties, verpakkingsmateriaal… alles wat bij een drukker passeert, vraagt een specifieke technische set-up en een design uiteraard. Beodesign ontwerpt al uw drukwerk snel en efficiënt en zorgt ook voor de uitvoering.

Promo- en salesmateriaal

Wilt u indruk maken op een beurs of evenement met originele roll-ups, banners, affiches en bijhorende gadgets en folders? Of wenst u uw salesploeg te ondersteunen met een interactieve powerpoint met een state-of-the-art design? Geweldig! Dan kan Beodesign u zeker helpen!

Huisstijl

Logo? Check! Dan is de volgende stap om een rode draad te brengen in uw huisstijl: van briefpapier tot naamkaartjes, van een nieuwe Powerpoint template tot het ontwerpen van folders, van bewegwijzering tot banners en stickers. Beodesign zorgt van het ontwerp tot de uitvoering = 1 aanspreekpunt + 1 factuur.

Feestelijke ontwerpen

U heeft een fantastisch idee om een persoonlijk geboortekaartje te maken voor de komst van uw nieuwe spruit. U maakt wilde plannen voor een themafeest en een passende uitnodiging zou het helemaal ‘af’ maken. Beodesign is uw designer-in-crime om een originele en feestelijke layout uit te werken.

Communicatie templates

Om uw interne en externe communicatie te ondersteunen, maakt Beodesign ontwerpen voor nieuwsbrieven, vacatures, social media advertenties, visuals, digitale magazines, enz. Zowel voor het uitwerken van templates als voor het volledig klaarmaken van uw designs kan u terecht bij Beodesign.

Grafisch vormgever

Marie Vanhellemont

Grafisch vormgever

Bieke Olemans

Grafisch vormgever

Sonja Schuyten

Copyright © 2020, Beodesign.

Alle rechten voorbehouden.